Uue aasta esimesed euroelamused

Käisime pärastlõunal Järve keskuses. Imbi ostis uue telefoni (ilus punane HTC Wildfire) ja tõi sellega meie korterisse Androidi. Aga see polnud üldse teema.

Selveris oli huvitav olukord: Alma piima hind oli juba eurodes, Tere piima oma alles kroonides. Sama riiul, kõrvuti tooted, erinev valuuta. Otsustasime, et hinnavahe ei saa olla nii suur, et ümberarvutamisele kuluv aeg end kuidagi õigustaks ja võtsime harjumuspärase Alma.

Kassas läks illlllllllgelt kaua, kuni meie ees olevad 3 klienti oma viimaseid krooni- või esimesi eurosente lugesid. Kaardimakse läks sekunditega, nagu ikka. “Ma olen kuulnud, et mõningates poodides on üleminekuperioodiks spetsiaalsed kiired kaardimaksekassad tehtud,” mainisin muuseas kassapidajale. Tema arvates oli see väga hea mõte. Seeme on istutatud, Pärnust kuulsin… 😉

Järgmine moment oli selles mobiilide ja -tarvikute letis, mis SEB kontori vastas on. Ostsin sealt Imbile tagantjärele-jõulukingiks Bugatti mobiilikoti, et ta Android end ära ei kriimustaks. Arve summa: €15,98. Aga… kaardimakseterminal streikis. Lihtsalt ei läinud hinnast edasi. Ei taha ju sellepärast kohe sularahas ka arveldama hakata. Saime kokkuleppele — pugesin leti taha, logisin Mobiil-ID abil netipanka sisse ja maksin ülekandega. Skoor!

Ehk siis unustame need mündikukrud ära. 21. sajand on ammu käes. Onju? 🙂

2 Replies to “Uue aasta esimesed euroelamused”

  1. Minu pangakaart sai kickban paar päeva enne aastavahetust.. .pean tõdema, et küllalt odav aastavahetus on olnud 😀

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.