…but then i had a revelation…

Eile jõudis see siis lõpuks jälle kätte. Või noh, Neljapäev jõudis stuudiosse. Esialgse plaani järgi salvestame 13 lugu, mis täiesti kogemata sattusid kõik ingliskeelsed olema. No mis teha, kui raha on, võime ühe eestikeelse ka singlina valmis teha. Segakeelset albumit pole ka mõtet kokku panna.

Hetkeseisuga on meil sees kahe loo trummid, stuudioaega on kulunud ca. 2,5h. Kamaka kannatused jätkuvad.

One Reply to “…but then i had a revelation…”

  1. Super! Mulle tõsiselt meeldib, et keegi veel minuga samamoodi mõtleb. Ma vihkan segakeelseid albumeid! Nii mõnigi kohalik artist jääb minu rahast seetõttu ilma. Kui ma plaadi peale panen, ma tahan kuulda ÜHT keelt.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.