…now i have quite a problem, see…

Probleem on. Tõsine probleem. Neljapäev otsib uut ruumi, kuhu oma tehnika ja pillid püsti panna, sest praegusest peame hiljemalt 29.02. välja kolima. Mitte et me seal liiga kõvasti laamendanud oleks, lihtsalt… kogu maja läheb remonti. Ausõna, meie ei lõhkunud ära! 🙂

Kui keegi teab kedagi, kes teab kedagi, kellel võiks olla aimu kellestki, kellel on meile sobivat ruumi pakkuda, andke palun teada. Me oleme väga tänulikud.

Sobiv ruum on võimalikult büroohoones (kus pärast tööpäeva lõppu tehtav müra kedagi väga ei häiriks), võimalikult valvega, soe ja elektriga, vähemalt 20 ruutmeetrit. Vaja on ka vähemalt kolme parkimiskohta lähiümbruses, tualettruumi kasutamise võimalust (sest me ei ole robotid) ja seda, et kõnealune ruum asuks Tallinnas. Muu on läbirääkimiste küsimus.

Anyone?

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.