…soovin sulle ma…

Eile nägin ma ka lõpuks Romeo ja Julia ära. Väga hea oli — tekitas mitmesuguseid mõtteid.

Kõigepealt sain aru, kuidas antud muusikali lood Eesti hititaeva vallutanud on. No tõepoolest, oma 4-5 hitti käis läbi. Päris hea tulemus iseenesest, aga mõnevõrra imelik on see, et pärast lõppu “lisaloona” esitatud “Tee seda veel” minu jaoks täiesti uus avastus oli. Väga hea lugu ju, miks teda siis raadiotes oksendamiseni mängitud pole?

Järgmine avastus — Jaagup on lahe. Ilmselt mängis tema kasuks ka kogu see teatraalsus, aga igal juhul klappis kõik väga hästi. Tema säraski vist kõige rohkem. Kasearu jäi kuidagi… väga varju.

Ja noh, üldse. Mul on nüüd väga kahju, et ma eile plaati ära ei ostnud.

Aitäh, Kadi! Mari ja Alar ka muidugi, jah! 🙂

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.