…get on up…

Täna algas minu jaoks ametlikult kevad! Jalgratas kuurist välja ja Urmase juurde, et oma sünnipäevapildid kätte saada. Paraku tuli mul need paarkümmend kilomeetrit Pärnu maanteed vastutuules sõita — aga vorm pole see, mis ta suve lõpus oli. Ohjah. Saage aru, mul on valus istuda. 😀

Ja üldse, teed võiks ära puhastada, saaks juba uisutama. Rattaga oleks ka lihtsam sõita, kui silmad pidevalt liiva täis poleks.

Elagu nutt ja hala! Jee! 😀

5 Replies to “…get on up…”

  1. Ma käisin ka juba eile uisutamas 😀 nänänänäää… ma küll uisutasin edasi tagasi puhta ja kuiva tee pires 😛 aga ikkagi uisud vurisesid ja tuul pritsis tolmu silma 😀

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.