…so damn ugly, so damn cute…

Eile hakkas sadama. Mitte et see seganud oleks, mu Peugeot’ küljes on täiesti adekvaatsed plastmassitükid, mis kaitsevad sõitjat maast pritsiva pori eest. Kusjuures, nii imelik kui see ka pole, on just esimene see, mille ma pisut puudulikuks tunnistaksin. Selg jääb puhtaks, aga esiratta pealt kerkivad piisad mõnikord näkku.

No igatahes, alo ei viitsinud 11-kilost arbuusi Selverist minu juurde tassida — tahtis bussiga sõita. Aga mis mõte on üheainsa näruse kilomeetri pärast bussi ronida? Okei, arbuusikandmises on ta lootusetu, aga vähemalt suudab paar sekundit emo/goth/diip/pseudointellektuaalset vestlust üleval hoida. 😉

In other news…

Pühapäeval näeb siis lõpuks Alice Cooperi elusast peast ära. Ma loodan siinkohal siiralt, et nad teevad ka eelmise albumi lugusid. Dirty Diamonds ei ole lihtsalt nii hea, kui The Eyes of Alice Cooper. No ei ole. Tapeediks sobib, aga mitte midagi enamat. Samas, jah, algus on paljulubav, aga…

Järgmisel kolmapäeval näeb siis lõpuks Neljapäeva elusast peast ära. Muuhulgas on meil nüüd ka naisvokaal ja räppar, nii et ärge siis ära ehmatage. Ja suusabaas õppige selgeks! 😉

Aijaa, levitage linki: http://garf.juhe.ee/10.gif

2 Replies to “…so damn ugly, so damn cute…”

  1. ma ei ole arbuusikandmises lootusetu d:

    ja ma ei teadnud, et meil mingi võistlus toimus selle peale 😀

  2. kogu elu on võistlus 😀

    …ja sa panid arbuusi bussipeatuses MAHA! ASFALDI PEALE! see on ikka üsna kuradi lootusetu küll 😛

    oleks siis kellelgi fotokas kaasas olnud, aga ei…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.