would you rather be a leader or a follower?

Puhkus saab kohe läbi. Aga see selleks — viimane nädal andis õnneks 2 võimalust korraks linnast välja saada.

Kõigepealt oli Neljapäev Karujärve ääres Lõbusate Kõrtside Suvepäevadel (aitäh kõigile, kes selle teokssaamisele kaasa aitasid — eriti Fred), kus Karja Keldri tüdrukud meie tähelepanu võimalikult palju hajutada üritasid. Kes suutis autopiloodi peal edasi mängida, kes mitte, aga lõpuks, pärast 4 lisalugu, kostis kuskilt midagi stiilis: “Kamoon, isegi termikas tegi rohkem lisalugusid…” Purjus inimesed, ajee… 😉

Teine reis oli teise bändiga — Heroes (ei, see ei ole minu pandud nimi, kuigi 12-aastaselt oli meil Toomasega Music Heroes) tegi oma esimese etteaste Lemmerannas, ehk siis peaaegu Lätis. Publik oli täitsa soe, tasuta õlu oli ka hea, aga kell kolm öösel koju jõudes olin ma nii väsinud, et… tegelikult ei taha ma sellest üldse rääkida.

Ja ikkagi — puhkus saab kohe läbi. :/

3 Replies to “would you rather be a leader or a follower?”

  1. See autopiloodi värk pole üldse lihtne… vähemalt mitte sellistes tingimustes.

    Siiski, Saaremaal oli tore.

  2. mis kuradi autopiloot?! polnud mängu varem nõnda nautinud.. :p
    samas, võib-olla on mul teine lugu, kuna mängin natuke erinevat asja ülejäänud seltsist. 😉
    kuid sellist muusalikku stimulatsiooni nii tihti ei ühti leia! ja kurat, kus nad olid ägedad!!! mm..

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.