…is this the world we devastated right to the bone?

üleeile jäi raadiot kuulates kõrva, et eestis on meie lühikese iseseisvuse ajal aset leidnud 6500 suitsiidi… mõtlesin korraks, tegin väikesed arvutused… ja lootsin, et kuulsin valesti — see teeks ju ligi 3 enesetappu iga kahe päeva kohta!

paraku leidsin täna ka vastava artikli, kust selgub küll, jah, et arv on “kõigest” 6300… jube…

mis inimestel viga on? nojah, ma ju vingun ka igasuguste asjade üle — näiteks see, et 2 päeva kodus haigust ravides läksid mulle maksma ligi 700 krooni… teinekord olen targem ja käin korralikult tööl edasi… riiki nagunii ei huvita, kas haige on 1 inimene või nakatab ta oma köhimisega veel umbes kümmet — oluline on, et neile kõigile võimalikult vähe maksma peaks…

aga see selleks… ka kõige mustemate pilvede taga on tegelikult alati päike… ja ükskord peab ta sealt välja tulema! 🙂

queen – is this the world we created

One Reply to “…is this the world we devastated right to the bone?”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.