kaunimad laulud laulmata jäid…

nii et ma üritan tänahommikuse sissekande kuidagi taastada… peast…

kõigepealt oli ärgates tunne, et nüüd sai küll ilgelt sisse magatud… aga kõik vajalikud toimetused, kui juba mitu päeva veninud veemõõtja näidu üleskirjutamine välja arvata, said siiski tehtud… tööle suutsin, jah, 15 minutit hiljaks jääda, aga see oli ummiku süü

ummik, muide, teeb inimesed närviliseks! kõigepealt sain ma seda tunda mitte kaugemal kui 10 meetrit oma koduväravast, kui mingi tropp mind täis pritsis… 30km/h alas… ju tal oli siis tõesti NII kiire…

ja siis, kuna buss 5 minutit hilines, oli mul suurepärane võimalus jälgida seda, kuidas liiklejad selgelt kaheks jagunesid – ühed, kes pidid ummikus ootama, ja teised, kes ei pidanud… ei, teise gruppi ei loe ma praegu jalakäijaid, koeri, vareseid või muid koduloomi – kogu jutt käib autojuhtidest… mingitel tüüpidel on nähtavasti lihtsalt õigus vastassuunavööndis kogu rivist mööda sõita… kust seda õigust saab? või antakse see vastavalt automargile nii-öelda boonusena kaasa?

aa, nalja sai ka – järve bussipeatuses nimelt, kus bussitaskus peatumine tavalisest teest kiiremaks osutus… number 5 buss sai seal nimelt ekspressist (14) väga sujuvalt ette… mis siis, et viimane järgmises peatuses jälle mööda sõitis… 😛

aga õues on märg ja vastik. vot.

5 Replies to “kaunimad laulud laulmata jäid…”

  1. aga miks lahku ei või?

    ma arvan, et võib, sest lahku kirjutatakse veel ka ju sellised asjad nagu ‘kas või, kogu aeg, iga kord, mis tahes, veel kord’ jne.

  2. oioioi… veelkord vs. veel üks kord… aga need lahkukirjutamised… minu eesti keele õpetaja oleks küll nende eest kallale tulnud

  3. ok, parandan ennast… kas või on lahku, kogu aeg on lahku (aga koguaeg, nagu võistluse koguaeg, on kokku), iga kord on lahku, mis tahes on lahku (aga mistarvis on kokku), veel kord on lahku 🙂

    aga nii-öelda on endiselt sidekriipsuga 😛

    (ja ma loodan, et eesti keele õpetaja mu eelnevat lollust ei näe :P)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.