Päev 8: Peaaegu puhkepäev

Seitsmendal päeval ei tulnud puhkamisest midagi välja, kuigi ühel jupil on kaasas WiFi-punkt nimega Jumal. Küll aga on tänane päev puhkamiseks. Juhatuse otsusega hommikust proovi ei ole, esimene kohustus seega 18:00. Ja isegi sõitma ei pea.

Paljud on endale mate-komplekti ostnud ja minult kui gurult konsultatsiooni küsimas käinud. Ma ikka jagan lahkelt.

Eile hakkasin füüsilisest kontaktist puudust tundma vist, sest leidsin end igal võimalusel koorivendi kallistamast ja niisama õlale patsutamast. Ärge kellelegi rääkige. 😛

Varsti võib juhtuda, et saan ka sõrmuse tagasi. Eile oli sellest igatahes juttu ja siis sain koorivendadelt kohe ka hurjutada: miks ma ööseks sõrmused ära võtan? Miks ma üldse sõrmused reisile kaasa võtsin? Jne. Aga pole hullu, seekord läks kõik (loodetavasti, kuna sõrmus pole siiani veel mu sõrmes) väga hästi.

Kuna teised mehed igale poole kohalike vaatamisväärsustega tutvuma läksid, on Internet praegu täitsa kasutatav. Muidu laseb ca 4-5 seadet ligi ja läheb siis lukku.

Priit tuleb tagasi ja läheme linnakese peale ringi lampima. Ostan poest viinerit ja võileiba, teisest võtame kahepeale karbi kohalikku šokolaadi. On ka paremat saadud, kuigi mõned sordid on tõesti hästi välja kukkunud.

Kontserti soojendavad kaks kohalikku poissi kitarridega, pikad nagu Caius. Mis tundus põhjas haruldane, aga Patagoonias mõistagi mitte. Ühega neist saame tuttavaks ka, kingin talle Neljapäeva plaadi. Lubas, kui nad selle valmis saavad, mulle oma plaadi vastu ka saata.

Mõnus väikelinn on see Trevelin. Inimesed on oma Walesi juurte üle uhked, laval on 4 lippu: ühes nurgas Argentiina ja Trevelin, teises Eesti ja Wales.

Esmaspäeval oleme võib-olla Terevisioonis ka, aga eks näis. Need läbirääkimised on juba mõnda aega kestnud.

Aa, vahetult enne kontserti saan sõrmuse ka tagasi. Naljakas, et Eestis on midagi paarisaja kilomeetri kauguselt raskem kätte saada, kui siin 600km tagant. Uskumatult lahe rahvas!


Comments

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.