…i got my first real…

…laptop.

Eile sain teada, et IM Arvutid on uue partii MacBooke kätte saanud ja tormasin kohe kaubamajja. Õunapoes tervitas mind kõigepealt Ülli, mõni minut hiljem ka Pirje. Selleks ajaks oli mu pisike juba raamatupidamissüsteemi sisse löödud (õigemini skännitud… triipkoodi kaudu) ja Ülli otsis kapist sobivaid ümbriseid (sest kotti ma ei tahtnud, piisab sliivist küll). Siis veel viimase hetke otsus ka värske iPod Shuffle arvele lisada ja oligi kaup koos. Tänu õunatüdrukute sujuvale koostööle sain koti ka pisikese soodustusega — mis nii viga! 🙂

Kodus võtsin Cathy (ma tõesti ei tea, kust need nimed tulevad) ettevaatlikult karbist välja ja lülitasin sisse. Väike hirm oli sees, sest aku seisukorrast polnud õrna aimugi. Pärast esialgsete seadistuste tegemist selgus, et aku tiksub rõõmsalt ca 90% peal. Esimene (ja õnneks ka ainus) probleem oli WiFi-ühenduse loomine, sest WEP koodi ei saanud kohe hexina sisestada. Hiljem tuli see käsitsi paika panna ja oligi kõik eluks vajalik olemas.

Äratuskellana töötab täitsa ilusti, hakkab iTunesist järjest valjeneva helitugevusega suvalisi lugusid mängima. Pult on seejuures lahe asi — et arvutit ennast mitte unise peaga lömastada, piisab nupuvajutusest puldil ja jääbki vait.

Muusika/piltide laadimine on lihtne ja loogiline, samamoodi ka uute programmide install. DVD-mängija töötab nagu päris, aga… võiks teine ju regioonivaba olla. Samas pole ma veel niikaugele jõudnud, et regioon piirama hakkaks. Kirjutajat pole ka proovinud.

Netis surfamiseks on Safari, aga siinkohal valisin siiski vana tuttava ja tõmbasin Firefoxi. iChati kõiki võimalusi pole veel proovida saanud, aga vähemalt googletalki õnnestus sellega sisse logida ilma, et windowsi googletalk end sellepärast välja logiks. Remote Desktop ja MSN töötavad ka (Microsoft on nad maciusulistele täiesti vabalt kättesaadavaks teinud).

Siiani ei näe ma küll veel ühtki põhjust, miks PC peaks kuidagipidi parem olema. Pigem vastupidi. Aga noh — hind…


Comments

“…i got my first real…” on saanud 2 vastust

  1. Autori Mammu avatar
    Mammu

    F U mina pidin varem kätte saama 🙁

    mossitan nüüd natuke ja siis lähen toon enda oma homme ära 😛

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.