…the future is what we believe in…

neljapäev võib hea õnne korral aasta alguses stuudioaega saada, whee! =)

hendrik kuulas seda ja võrdles mind jdb-ga… ja juba 2 korda nii… i’ll take that as a compliment, i guess 🙂

…kui nüüd veel mikrofonid saaks, et mina soolot ja oll bäkki laulaks… 😛

ahsoo, ja minuteada lähevad eesti sõdurid välismaale sõdima ikkagi üsna vabatahtlikult — ajateenijaid sinna ju ei saadeta?

manic street preachers – the masses against the classes

3 Replies to “…the future is what we believe in…”

  1. Ei saadeta jah. Aga mis sa sellest MSP-st ikka kuulad, soovitaksin sulle nt. vana head teist Elvist lauluga "Everyday I Write the Book". Kui see ei meeldi või suure kuulamise käigus üle hakkab viskama, siis haara netiavarustest nt. Lindsey Buckingham’i "Trouble". Ja kui see ka ei istu, siis kuula vokaalinstrumentaalgigandi Squeeze laulukest "Cool for Cats". Ja kõigile, kes mind ei tunne, võin öelda, et ma kuulan pisut kaasaegsemat mussi ka. Aga garf arvatavasti mitte ning sellest ka sihuke kommentaar säärase mussivalikuga siia. Mõistate, eks?

  2. Kohe näha, et kui mingi lahe mees, keda Karmo Tallinna-sõbrad ei tunne, siia mingi kommentaari teeb, siis kõik mõtlevad, et: "Mkay, mingi friik vää? Mingi täiega friik ju äää! No ongi nii vääääää???"

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.